دکوراسیون فضای باز

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمان

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمان
1/5 - (1 امتیاز)

مواد پوشش خارجی خانه را می توان در طیف وسیعی از متریال چوب تا سنگ طبیعی ، از فوم تا شیشه ، از فوم تا فلز ، از کامپوزیت تا پلی کربنات یافت. اقامتگاه ها (ویلا، هتل و …) ، مراکز تجاری و خرید ، ساختمان های آموزشی ، مراکز درمانی و غیره یافت. در این مقاله با انواع پوشش خارجی نمای ساختمان و کاربرد آنها آشنا می شوید.

ویژگی های پوشش خارجی

انواع پوشش خارجی را می توان به راحتی در انواع ساختمان ها اجرا کرد. به لطف ویژگی های بسیار متفاوت ، روکش خارجی نیز به ساختمان شما امکان می دهد در مناطق مختلف صرفه جویی کند. روکش بیرونی هم ظاهری تزئینی ایجاد کرده و هم ساختمان را از شرایط بد آب و هوایی مانند برف ، آفتاب و باران محافظت می کند. در عین حال ، حتی می تواند صدای ورودی به ساختمان را بسته به متریال به صفر برساند.

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمانانواع پوشش خارجی

برای تصمیم گیری صحیح در انتخاب نماهای بیرونی ، لازم است تمامی گزینه های متریال را یاد گرفته و با توجه به انتظارات ، مزایا و معایب مصالح را بررسی کرد. دریافت اطلاعات دقیق در مورد انواع پوشش خارجی قبل از روکش دیواری که در ساختمان شما انجام می شود مفید است. بسته به نوع سازه، شرایط اقلیمی و… استفاده از برخی از مواد ممکن است با توجه به شرایط دیگر ممکن یا مفید نباشد.

پوشش کامپوزیت نما

پوشش خارجی پانل کامپوزیت آلومینیومی سبک ، بسیار بادوام است. علاوه بر رنگ آمیزی ، عایق حرارت و آب نیز هست. به ویژه در نمای بیرونی ساختمان های اداری استفاده می شود. سیستم‌های پوشش خارجی کامپوزیت ، روکش‌های نما هستند که در معماری امروزی که در آن تخیل نامحدود است ، کاربردهای وسیعی پیدا می‌کند.

مواد روکش نمای کامپوزیت که به منظور پاسخگویی به طرح های بی حد و حصر معماری مدرن ارائه می شوند ، به لطف پردازش آسان ، گزینه های طراحی جدیدی را برای تقاضاهای روزافزون ارائه می دهند. این مصالح به یک مصالح ساختمانی تبدیل شده اند که به راحتی می توان از آنها استفاده کرد و همچنین ظاهر زیبایی به ساختمان ها می بخشد.

روکش خارجی استایروفوم

پانل های دیواری استایروفوم محبوب ترین مواد عایق در سال های اخیر هستند که عایق نماهای داخلی و خارجی را فراهم می کنند. آنها برای تزئین و همچنین عایق استفاده می شوند. پانل های استایروفوم با مدل های چاپی بصری و همچنین گزینه های طرح دار آجری، چوبی ، مرمری و سنگی اغلب در بین دکوراسیون داخلی و نما استفاده می شوند.

مقاله پیشنهادی : بررسی انواع کفپوش فضای باز

پانل های استایروفوم دارای الگوهای سه بعدی هستند. به لطف الگوهای سه بعدی ، آنها به منطقه ای که روی آن اعمال می شوند عمق می بخشند و ساختار بسیار بادوامی دارند. از این رو پانل های دیواری استایروفومی که می توان با خیال راحت در محیط هایی که دوام آن مهم بوده از آن ها استفاده کرد نیز یکی از کاربردهای تزئینی است که کاربران می توانند با خیالی آسوده با سهولت اجرا و هزینه مقرون به صرفه آن را انتخاب کنند.

روکش نما Betopan

پوشش خارجی Betopan، سیستمی که می توان آن را جدید دانست ، سال ها از نما محافظت می کند و روشی اقتصادی مناسبی است. سیستم های Betopan که از ترکیب چوب و سیمان به دست می آیند ، بر روی سطوح مرطوب به راحتی تغییر شکل نمی دهند و روی آن ها کپک نمی زنند. سیستم های Betopan حاوی مواد مضر نیستند ، بو ندارند و حتی اگر برای مدت طولانی در آب بمانند ، خراب شدن ساختار آنها بسیار دشوار است. مقاومت بالای آن در برابر زلزله و آتش سوزی نیز از جمله ویژگی های مثبت آن است.

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمانروکش نما چوبی

پوشش خارجی چوبی را می توان با مواد چوبی طبیعی یا محصولات چوبی مصنوعی ساخت. مهم ترین ویژگی چوب این است که می تواند نفس بکشد. می توان گفت سبک تر از سایر پوشش های نما بوده و مانند سایر مصالح پوشش نما عایق حرارت و صداست.

پوشش خارجی پی وی سی

پلیمر مبتنی بر PVC از دهه 1960 به طور گسترده در نمای بیرونی استفاده شده است. مواد مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بر پایه پلاستیک ، سبک وزن و ضد آب است. علاوه بر عایق حرارتی ، مقاومت بالایی در برابر آتش دارد. ساختار مقاوم در برابر سایش نیز از سازه در برابر رطوبت و زنگ زدگی محافظت می کند. تنوع زیادی در رنگ و بافت وجود دارد.

پوشش خارجی پیش ساخته

در کاربردهای پیش ساخته که با عایق حرارتی مطرح می شود ، نیازی به روکش غیر از پوشش دهی نیست. این سیستم از نظر عایق حرارتی مزیت قابل توجهی دارد.

مقاله پیشنهادی : انواع آب نمای دیواری و کاربرد آنها

روکش نما سنگ

نماهایی که با استفاده از سنگ طبیعی یا مصنوعی پوشانده شده اند با ظاهر طبیعی خود از نظر زیبایی ظاهری دلپذیر هستند. چنین پوشش هایی اغلب در طراحی داخلی و همچنین نمای خارجی ترجیح داده می شوند.

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمانمواد روکش خارجی چیست؟

در فرآیند پوشش دهی نماهای خارجی مواد مختلفی زیر وجود دارد؛

  • روکش نما چوبی
  • پوشش خارجی شیشه ای
  • پوشش نما بر پایه سیمان
  • روکش نما با سنگ طبیعی
  • پوشش خارجی کامپوزیت لمینت
  • روکش نمای فلزی (ساده، راه راه، ذوزنقه ای)
  • پلیمر ، روکش خارجی پلی کربنات
  • روکش خارجی ساندویچ پانل
  • روکش خارجی سرامیک – چینی (سفالی ، موزاییک ، آجر)
  • پوشش خارجی مایع
  • روکش خارجی با تخته های عایق
  • سنگ مصنوعی نما

مزایای استفاده از پوشش خارجی چیست؟

  • ساختمان را مانند یک پوسته احاطه می کند.
  • از ساختمان ها در برابر تأثیرات خارجی محافظت می نماید.
  • با افزایش ضخامت مواد پوشش مورد استفاده در کاربردهای روکش خارجی ، صرفه جویی در حرارت را می توان افزایش می دهد.
  • با وجود پوشش خارجی ، عمر ساختمان افزایش می یابد.

آشنایی با انواع پوشش خارجی نمای ساختمانپوشش خارجی کجا استفاده می شود؟

  • جایی که مشکلاتی مانند کپک زدگی ، رطوبت و بادکردگی در فضای داخلی وجود دارد.
  • جایی که ترک در ساختمان ها ایجاد می شود.
  • جایی که ساختمان ها استحکام خود را از دست می دهند.
  • در انواع ساختمان ها از جمله مسکن ، انبوه مسکن ، ساختمان های عمومی و اداری ، که در آنها عایق حرارت و صدا مورد نیاز است ، انجام می گردد.

مدل های پوشش خارجی

امروزه پوشش خارجی نه تنها برای عایق کاری بلکه برای اهداف زیبایی نیز استفاده می شود. مدل‌های روکش خارجی با مواد تزئینی مختلفی که در این زمینه استفاده می‌شوند ، متنوع می‌شوند. آثار تزیینی مختلفی با توجه به سلیقه خاص افراد وجود دارد. به همین دلیل نمی توان از طرح دکوراتیو مناسب برای الگوهای خاص صحبت کرد. برای هر ساختمان طرح های منحصر به فردی وجود دارد.

قیمت پوشش خارجی

قیمت پوشش خارجی ممکن است با توجه به نیازهای ساختمان و انتظارات کاربران متفاوت باشد. میزان صرفه جویی مورد انتظار از کاربرد روکش خارجی ، ضخامت تخته های عایق حرارتی ، برنامه های اضافی که بسته به تقاضا انجام می شود و مواد روکش خارجی مورد نظر عواملی هستند که مستقیماً بر قیمت واحد تأثیر می گذارند.
عایق ارائه شده توسط پوشش خارجی نباید به عنوان یک آیتم هزینه در نظر گرفته شود ، بلکه باید به عنوان یک ابزار سرمایه گذاری که هزینه های گرمایش و سرمایش را تا 50٪ کاهش داده و صرفه جویی و راحتی مادام العمر را به مصرف کننده ارائه می دهد.

هر مبلغی که برای مصالح روکش خارجی ساختمان ها پرداخت می شود در دراز مدت هزینه خود را می پردازد و موجب صرفه جویی می شود. تفاوت قیمت در قیمت واحد متر مربع روکش خارجی مطابق با کیفیت مواد و اطلاعات متر مربع وجود خواهد داشت. علاوه بر قیمت استاندارد ، می توانید ویژگی هایی مانند عملکرد ، الگو و غیره را نیز در نظر بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *