دکوراسیون داخلی

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلی

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلی
امتیاز شما به این مطلب

نورپردازی دیواری چندان در دکوراسیون داخلی به کار نمی‌رود. اما چرا؟ چون بیشتر اتاق‌ها لوستر، چراغ آویزِ، لامپ یا ترکیبی از هر سه را دارند. البته که داشتن یک چراغ دیواری دکوراتیو می‌تواند در دکوراسیون خانه شما حسابی تغییر ایجاد کند و ظاهری متفاوت بسازد. در این مطلب چند استایل مختلف چراغ دیواری را به شما معرفی می‌کنیم تا بدانید که هرکدام برای چه اتاق‌ و خانه‌هایی مناسب‌تر هستند.

چراغ دیواری دکوراتیو آنتیک

این مدل چراغ را می‌توانید هم بیرون خانه (در حیاط یا باغ) و در درون خانه (پذیرایی، اتاق کار و حتی اتاق خواب) استفاده کنید. انتخاب شیشه مات یا شفاف کاملا با شماست، شیشه‌های مات ظاهری قدیمی و آنتیک به این چراغ خواهند داد.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دیواری دکوراتیو مدرن

طرح‌های هندسی در حال حاضر خیلی محبوب هستند، و انتظار داریم که در چند ماه آینده تعداد زیادی چراغ دیواری دکوراتیو مدرن با این استایل در دکوراسیون داخلی ببینیم. شما می‌توانید با داشتن یک چراغ این مدلی، بیشترین استفاده را از این ترند ببرید. جنس روکش این چراغ از برنج صیقل‌خورده است که به یک سیم میانی وصل شده تا نور از فضاهای بین سازه به بیرون پخش کند.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دکوراتیو دیواری بزرگ برای پذیرایی

اگر به مدل‌های بزرگ علاقه دارید، این چراغ‌ها برای پذیرایی شما ایدئال خواهند بود. این چراغ دیواری انگار یک چیدمان هنری از لامپ‌های گرد و کوچک به هم پیوسته است که نور فضای شما را کم و پراکنده جلوه می‌دهند. این مدل برای گوشه‌های پذیرایی یا اتاق خواب جالب است که نیاز به نور کم اما ثابت دارند. البته که این چراغ دیواری شیک، نوعی المان دکوراسیونی هم محسوب می‌شود.

چراغ‌های دکوراتیو دیواری مدرن و مینیمال

چراغ‌های LED همیشه برای پذیرایی‌های مدرن و حتی مینیمال عالی هستند. این مدل چراغ پذیرایی فضای زیادی اشغال نمی‌کند و همزمان نورش آن‌قدر هست که یک سمت از اتاق شما را کاملا روشن کند. همچنین می‌توانید چندتا از این مدل چراغ‌ها را با رنگ‌های مختلف، در کنار هم استفاده کنید.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دیواری دکوراتیو؛ مجسمه هنری در پذیرایی

پایه اصلی طراحی خیلی از چراغ‌های مدرن، انعطاف و قابلیت تغییر است. این مدل چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی، دو لامپ رنگی سبز دارد که استایل شیشه‌ایشان یادآور سنگ‌های قیمتی است. ترکیب آن‌ها با دیسک‌های فلزی و این صفحه بزرگ مشکی، این چراغ دیواری را به یک مجسمه هنری بامزه تبدیل کرده است.

از این چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی، می‌توانید برای نورپردازی تابلو هم استفاده کنید. با این نوع چراغ هم تمرکز روی تابلوهای زیبای منزلتان بیشتر می‌شود و هم کل اتاق روشن‌تر به نظر می‌رسد. البته که می‌شود به عنوان چراغ دیواری اصلی در فضاهای دیگری مثل اتاق خواب هم از آن استفاده کرد.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دیواری برای پذیرایی مدرن

این استایل چراغ دیواری، طوری طراحی شده که خاص و پیچیده و در عین حال مناسب برای یک پذیرایی کژوال باشد. با الهام از طرح‌های موجود در طبیعت و با استفاده از ورق‌های فلز دست‌کوب، این سازه می‌تواند نور را منعکس و هدایت کند (تنها به سمت بالا و پایین).

مدل خاص و غیرمتقارن این چراغ، شاید ظاهرش را در نگاه اول کمی نامرتب جلوه بدهد اما برای پذیرایی‌ خانه‌های مدرن عالی خواهد بود. به ویژه اگر بقیه وسایلتان همه سفید یا رنگ روشن باشند.

مقاله پیشنهادی : نورپردازی پایدار چیست و چه نقشی در دکوراسیون داخلی دارد؟

حتی در سالن‌های پذیرایی و اتاق‌های نسبتا مدرن هم می‌توانید از این استایل چراغ دیواری استفاده کنید. همچنین می‌توانید آینه و اکسسوری‌هایی استفاده کنید که مدرن و بوهو هستند، و در کنار این چراغ کاملا متناسب به نظر می‌رسند.

ترکیبی از یک چراغ دیواری و لامپی که با سیم به منبع برق وصل است. با اغماض، می‌توانیم این مدل را هم دکوراتیو دیواری حساب کنیم و از روشنایی‌اش در پذیرایی یا اتاق کار لذت ببریم. این مدل چراغ در دکوراسیون مدرن و اتاق‌های کوچک و مینیمال عالی خواهد بود.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دیواری پذیرایی به سبک وینتیج

اولین مدل‌های چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی، احتمالا چنین استایلی داشتند. این مدل کلاسیک که در قرن بیستم حسابی ترند بود، هنوز هم در خانه‌هایی با دکوراسیون وینتیج قابل استفاده است. خوبی این چراغ این است که به راحتی می‌توانید در بازار پیدایش کنید، هم به صورت آنلاین و هم در فروشگاه‌ها.

چراغ دیواری مشکی و طلایی

یک چراغ دیواری دیگر که استایل شیکش به شما اجازه می‌دهد در پذیرایی، راهرو، و حتی اتاق خواب از آن استفاده کنید. ترکیب دو رنگ مشکی و رنگ طلایی در دکوراسیون، مخصوصا وقتی که کمی روشنایی هم در کنارشان باشد، لوکس و چشمگیر است.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیچراغ دیواری مدل لاله

تا همین چند سال پیش به چراغ‌هایی که این مدلی بودند «لاله» گفته می‌شد. می‌توانیم بگوییم که این مدل چراغ دیواری دو لاله در جهت‌های مختلف دارد. نور این چراغ دیواری به خاطر استایل خاصش و البته لامپ‌های کوچکش، نسبت به دیگر مدل‌ها ضعیف‌تر است. پس آن را جاهایی مثل راهرو یا کنار تخت خواب در نقش شب‌چراغ به کار ببرید.

چراغ دیواری دکوراتیو به سبک صنعتی

برای حیاط خانه و باغ‌ویلا یا حتی پذیرایی‌های بزرگ، از این مدل چراغ‌ها استفاده کنید. البته اگر به استایل‌های صنعتی علاقه دارید. این مدل چراغ‌ها نور خیلی خوبی دارند و فضای پایین خودشان را روشن می‌کنند. رنگشان را هم می‌توانید با وسایل دیگر یا حتی دیوار ست کنید.

مقاله پیشنهادی : آشنایی با انواع لایه های نورپردازی در طراحی داخلی

چراغ دیواری دکوراتیو برای مطالعه

یک مدل چراغ دیواری دکوراتیو دیگر که لامپ آن قابل تنظیم است. با تغییر جهت این لامپ می‌توانید تعیین کنید که کجای اتاق روشن شود، پایین برای یک نور ملایم و کم، بالا برای روشنایی بزرگ کل اتاق و یا چپ و راست برای کتاب خواندن در شب.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو در دکوراسیون داخلیانتخاب بهترین چراغ دیواری پذیرایی

در این مقاله انواع مدل‌های چراغ دیواری دکوراتیو برای پذیرایی خانه با سبک‌های مختلف معرفی شد. قبل از خرید لازم است سبک دکوراسیون نشیمن و پذیرایی خانه خود را بدانید و سپس بسته به دیوارهای خالی و سبک فضا، مدل مناسب خانه خود را پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *