آشنایی با محصولات

آشنایی با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آن

آشنایی با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آن
5/5 - (1 امتیاز)

امروزه کابینت ها دنیای بسیار متنوع و گسترده ای را در برمی گیرد. ما در این مقاله قصد داریم کابینت نئوکلاسیک و معایب مزایای این سبک را به شما معرفی کنیم. کابینت نئوکلاسیک تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کلاسیک است. به طوری که اگر شما بین دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک مردد شده اید و به دنبال سبکی هستید که شدت زرق و برق کابینت کلاسیک را نداشته باشد و همچنین به سادگی کابینت مدرن نباشد، کابینت نئوکلاسیک بهترین گزینه می باشد.

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه، کابینت نئوکلاسیک است و ممکن است برای همه شناخته شده نباشد. این سبک کابینت ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است. کابینت نئوکلاسیک دارای دو زیر شاخه به نام های انزو و پولیشی است. این دو مدل کابینت از نظر شکل ظاهری، نوع رنگ و قیمت تفاوت هایی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم داشت.

آشنایی با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آنکابینت نئوکلاسیک انزو

کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) برای اولین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شد. در واقع می‌شود گفت که انزو، نام برند محصول تولیدی این شرکت است؛ که برای اولین بار توسط وارد کنندگان ایتالیایی وارد ایران شد. و با توجه به قیمت بالای کابینت های وارداتی، تولید کنندگان ایرانی اقدام به تولید این کابینت در ایران کردند.

همانطور که می دانید: مردم، شرکت های پیشتاز را در هر جای دنیا به دلیل معروفیتشان؛ به اسم برندشان روی همان محصول می‌شناسند و به آن نام صدا می‌کنند. مانند: زیراکس برای دستگاه‌های کپی، اتود برای مداد نوکی یا دلستر که برای نوشیدنی بدون الکل استفاده می‌شود. دقیقا شبیه همین اتفاق برای طرح برند انزو افتاده است. به همین دلیل تمام محصولات تولیدی شرکت‌های دیگر و سازندگان ایرانی را می توان؛ به اسم طرح انزو نام برد و استفاده کرد. جالب است بدانید که برند انزو نام برندی از سیستم کابینت آشپزخانه، که خود بخشی از خط تولید zentique که حوزه‌ی فعالیتش در زمینه‌ی مبلمان، نورپردازی و دکوراسیون است، می باشد.

ضخامت درب های این مدل کابینت بیست و پنج میلیمتر و چهل میلیمتر قابل تولید است، همچنین ضخامت رنگ در این مدل یک میلیمتر است. نوع رنگ کابینت های انزو پلی اورتان است اما در کشور ما به جهت صرفه جویی در هزینه و سود بیشتر از رنگ های پلی استر استفاده می شود که توصیه می‌کنیم به هیچ وجه این پیشنهاد کابینت سازتان را قبول نکنید و تحت تاثیر افراد سودجو عمل نکنید.

مقاله پیشنهادی : معرفی انواع صندلی‌ اپن آشپزخانه

کابینت نئوکلاسیک پولیشی

یکی از محبوب ترین مدل های کابینت آشپزخانه کابینت پولیشی است. این محصول بسیار جذاب ترکیبی از کابینت کلاسیک حکاکی شده در کنار رنگ پولیشی براق مشابه هایگلاس سفید است و اصطلاحا تلفیقی از کابینت های مدرن و کلاسیک است. استفاده از رنگ پولیشی در این مدل باعث براق بودن درب کابینت ها شده است. ضخامت رنگ درب های پولیشی بین یک تا دو میلیمتر است و قطر درب ها در دو سایز بیست و پنج میلیمتری و چهل میلیمتری تولید می شوند. نوع رنگ در این نوع دکور بسیار حساس است.

کابینت پولیشی یکی از جدید ترین مدل های کابینت آشپزخانه است. این مدل کابینت شامل چند نوع درب متفاوت است، اما نوع رنگ تمام این مدل ها رنگ پولیشی است. این نوع رنگ براق و عمدتا در رنگ سفید قابل اجرا می باشد. در این مدل کابینت از دستگیره سرامیکی استفاده می شود، همچنین کابینت نئوکلاسیک شامل تاج و زیر چراغ ابزار خورده مختص به خود است و از ستون های منحصر به فرد سبک خود بهره می برد. ستون ها، تاج و زیر چراغ در این مدل کابینت شامل حکاکی هستند و به اصطلاح ابزار خ ورده شده اند.

آشنایی با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آنتفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک

در واقع شباهت های سبک کلاسیک و نئو کلاسیک بیشتر از تفاوت هایشان است، کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو از اجزای کوچکی تشکیل شده اند که شامل تاج، زیر چراغ، ستون ها، درب های حکاکی شده و جنس و متریال آنها ارتباط مستقیم با سبک و سیاق آن محصول دارد. این اجزای کوچک مشخص میکنند که کابینت کلاسیک است یا نئوکلاسیک.

علاوه بر این موضوع نوع رنگ کابینت هم نکته تعیین کننده بعدی ماست برای مثال در کابینت نئو کلاسیک از رنگ های پوششی و پولیشی و در کابینت کلاسیک از رنگ های پلی استر و پلی اورتان استفاده می شود. البته جدا از نوع رنگ شکل ظاهری تاج، زیر چراغ، فرم حکاکی و ابزار درب ها، شکل ظاهری ستون ها از نکات تایین کننده هستند. همچنین تفاوتهای دیگری دارند از قبیل:

  • طراحی کابینت ساده تر نسبت به سبک کلاسیک
  • قیمت ارزان تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک
  • نگهداری و تمیزکاری آسان تر در مقایسه با کابینت های منبت کاری شده
  • مدرن تر و بروز تر از کابینت آشپزخانه کلاسیک

کابینت نئوکلاسیک بهتر است یا مدرن؟

سبک مدرن یکی از پرطرفدارترین سبک ها در دکوراسیون است که کابینت های مدرن هم از این اصل مستثنی نیستند و با توجه به کیفیت و قیمت مناسب آن، انتخابی عالی برای افراد به شمار می رود. کابینت نئوکلاسیک سبکی خاص و شیک است که به فضای آشپزخانه نمایی شیک و منحصربفرد می دهد. این کابینت هم برای آشپزخانه با ابعاد کوچک و هم آشپزخانه با ابعاد بزرگ قابل طراحی و اجراست.

کابینت نئوکلاسیک تنوع طرح بیشتری دارد و بیشتر در رنگ های روشن و خنثی به کار برده می شود. اما کابینت های سبک مدرن تنوع بیشتری در رنگ دارند و در هر رنگی با توجه به سلیقه مشتری قابل سفارش هستند. انتخاب بین این دو سبک بستگی به خواسته و همچنین بودجه شما خواهد داشت.

مقاله پیشنهادی : بررسی انواع دیوارپوش آشپزخانه

تفاوت کابینت ممبران و کابینت نئوکلاسیک؟

کابینت ممبران در دسته کابینت های کلاسیک و سنتی دارد به همین دلیل حکاکی های زیبایی روی آن دیده می شود. این کابینت بیشتر در آشپزخانه هایی با ابعاد بزرگ مورد اجرا قرار می گیرد و طرح هایی منحصر بفرد دارد. از آنجا که کابینت نئوکلاسیک سبکی ما بین کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می رود، ساده تر از کابینت کلاسیک است و امروزه طرفداران بسیاری در سرتاسر دنیا پیدا کرده است. این سبک کابینت هم در فضا های مدرن و هم کلاسیک قابل اجرا است. کابینت نئوکلاسیک تنوع رنگ گسترده تری دارد و نگهداری و تمیزکردن آن بسیار آسان است.

آشنایی با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آنمزایای کابینت نئو کلاسیک

  • کابینت نئو کلاسیک از دوام و مقاومت بالایی برخوردار است و عمر طولانی دارد.
  • تلفیقی از کابینت کلاسیک و مدرن است و جزو جدیدترین محصولات موجود در بازار است.
  • قابلیت تنظیف راحت به دلیل استفاده از رنگ پلی اورتان.
  • وجود رنگ های براق در کابینت های سی ان سی شده فقط در سبک نئوکلاسیک و کابینت پولیشی دیده میشود.

معایب کابینت نئوکلاسیک

  • در این سبک اگر از رنگ نامرغوب استفاده شود ممکن است رنگ کدر شود یا لب پر شدن رنگ امری بدیهی است، پیشنهاد می‌کنم از مراکز معتبر و شناخته شده خرید کنید تا با مشکلاتی از این دست رو به رو نشوید.
  • کابینت نئوکلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده آسیب پذیر است. همچنین نسبت به رطوبت حساس است.
  • تولید این سبک کابینت چه از نظر حکاکی ها چه از نظر نوع رنگ بسیار حساس و آسیب پذیر است و ساخت این محصول از عهده کارگاه های کابینت سازی کوچک خارج است، زیرا به دلیل عمق زیاد ابزار خوردگی ها نوع دستگاه سی ان سی نیز اهمیت ویژه ای دارد.
  • اگر درب کابینت آسیب دیده شود امکان ترمیم و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *